De voordelen

van onze kandidaat 

Na 8 maanden overnemen

Heeft eigen huisvesting

Heeft eigen vervoer

Daarom kies je voor EU-Roots

Persoonlijk, Flexibel & Lokaal

Wij helpen werkgevers en werknemers al meer dan 10 jaar met het verbinden in werk. Onze roots liggen met name in de logistiekproductie, techniek en schoonmaak waarbij we er elke keer in slagen om fijn samen te werken.

Wat doen wij nu anders? Wij streven ernaar om na 8 maanden een vaste dienstregeling af te sluiten! Wil je er graag meer over weten? Plan dan een vrijblijvende afspraak!

Top 100 uitzendorganisaties

25+ jaar ervaring

SNA gecertificeerd, ABU lid

Lokaal talent

EU-Roots Uitzendbureau richt zich op het plaatsen van gekwalificeerde werknemers uit de regio met eigen huisvesting en vervoer.

Efficiënte wervingsprocessen

Uitzendbureaus zoals EU-Roots nemen de tijdrovende taak van het werven, screenen en selecteren van personeel uit handen van bedrijven.

Flexibiliteit in personeelsbestand

Het werken met EU-Roots biedt bedrijven flexibiliteit, vooral bij piekdrukte of seizoensgebonden werk. Bedrijven kunnen snel extra personeel inschakelen en contracten verlengen of beëindigen op basis van hun behoeften.

Minder administratieve lasten

EU-Roots neemt de administratieve verplichtingen van de werkgever over, zoals loonadministratie, belastingen, en sociale verzekeringen.

Juridische en arbeidsrechtelijke zekerheid

Een uitzendbureau heeft expertise in arbeidsrecht en zorgt ervoor dat alle arbeidscontracten, loonbetalingen, en regelingen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving in Nederland.

Kwaliteit en ervaring

EU-Roots kan vaak gekwalificeerde en ervaren kandidaten leveren.

Kostenbesparing op lange termijn

Hoewel er kosten verbonden zijn aan het inhuren van een uitzendbureau, kan het bedrijven op de lange termijn geld besparen door efficiëntere wervingsprocessen, lagere administratieve lasten, en verminderde juridische risico’s.

Tijdelijke of vaste plaatsing

Bedrijven kunnen bij EU-Roots kiezen voor zowel tijdelijke als vaste plaatsingen. Dit betekent dat uitzendkrachten tijdelijk kunnen worden ingehuurd voor projecten of uiteindelijk in vaste dienst kunnen worden genomen als de samenwerking succesvol blijkt te zijn. Samenvattend, door samen te werken met EU-Roots Uitzendbureau kunnen bedrijven profiteren van een snellere, flexibelere en meer efficiënte wervingsstrategie.

Sterk vertegenwoordigd in deze branches

Bij EU-Roots geloven wij in de kracht van diversiteit en specialisatie, waardoor we de perfecte match kunnen maken tussen werkzoekenden en werkgevers in deze vier cruciale branches. Ontdek de mogelijkheden die op jou wachten en laat ons je begeleiden op jouw weg naar professioneel succes.Wil je meer te weten komen over hoe we dat per branche aanpakken?

Logistiek

Op zoek naar logistiek personeel?

Productie

Personeel dat kan leveren?

Techniek

Personeel waar je op kunt rekenen?

Schoonmaak

Met (veel) handen schoon werk maken?

Logistiek

Op zoek naar logistiek personeel?

Productie

Personeel dat kan leveren?

Techniek

Personeel waar je op kunt rekenen?

Schoonmaak

Met (veel) handen schoon werk maken?

Staat jouw bedrijf hier binnenkort tussen?